Rentoutumista ja toimintaa 

Rentoutuminen

Voit rentoutua mukavilla lepotuoleilla laiturilla tai perinteisessä suomalaisessa puulämmitteisessä saunassa ja porealtaassa mökin terassilla. 

Toimintaa mökillä

 Jos haluat olla aktiivinen, voit uida tai kalastaa suoraan laiturilta tai rannalta. Käytössänne on myös soutuvene. Melonta, seisomamelonta ja sähköpyöräily ovat muita suosittuja urheilulajeja, joita voi harrastaa mökillämme. Loppukesällä ympäröivät metsät ovat täynnä poimimista odottavia marjoja ja sieniä. 

Toimintaa lähellä

 

Sekä laskettelu-että murtomaahiihto, ovat suosittuja talviurheilulajeja Ruokolahdella. Freeski-hiihtokeskus sijaitsee Salosaaressa Saimaan näköalalla. Siellä on kuusi laskettelurinnettä, kelkkarinne, kahvila ja välinevuokraamo. Lähistöllä on muitakin hiihtoalueita. 

Voit ottaa lumikengät tai murtomaasukset jalkaan ja tehdä kierroksen suoraan Mökistä Saimaalle tai ympäröiviin metsiin. 

Kesäisin Freeski-rinteet toimivat Saimaan Pyöräpuistona, jossa voi harrastaa vauhdikasta pyöräilyä. 

Ruokolahdella on myös Suomen suurin pumptrack, joka on suunniteltu niin pyöräilijöille, luisteljoille kuin skootteeillekin. Siellä on myös useita juoksu- ja luontopolkuja. 

Voit myös hemmotella itseäsi jossakin Imatran kylpyläkohteista. Allasalueiden vesiliukumäet ja vesiputoukset ovat myös mukava vaihtoehto lapsille, kun taas vanhemmat voivat nauttivat kaikenlaisista palveluista kylpylässä. Lähellä on myös golfkenttä.